THE N!GHT I VLOG #1 | Aalborg Karneval

Oprettet den 5. august 2019

Følg med 'behind the scenes' hos Danmarks førende bookingbureau THE N!GHT og få et unikt indblik i hvad dagligdagen bringer, når nogle af landets største artister skal ud og optræde til store events, på klubber eller til festivaler og koncerter.

I det første afsnit kommer du med backstage til Aalborg Karneval, hvor du blandt andet møder store danske og udenlandske artister som BRO, Djämes Braun og Brandon Beal, der alle fortæller om deres oplevelse til selve festivalen samt hvordan de kom i stand hos THE N!GHT.

Du vil endvidere få et unikt indblik i, hvad det præcist kræver, at blive klar til Danmarks største endags festival, Aalborg Karneval, samt opleve når booking agenterne kommer på dybt vand og skal slukke ildebrande, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

I første afsnit vil du blandt andet opleve, at en artist pludselig skal hentes i en helt anden lufthavn end planlagt, og du vil på tæt hånd, hvordan booking agenterne konstant skal sørge for at koordinere og kommunikere internt for at imødekomme alle artisternes behov.

Afsnittet giver dig simpelthen et unikt 360 graders indblik i 'just another day at the office' hos THE N!GHT, og du bliver hevet med om bag om ved scenen, hvor alle artisterne er. Du vil også blive indviet i, hvad de forskellige medarbejdere laver hos THE N!GHT, samt hvordan de er endt lige netop der hvor de er.

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.