Matt Hawk

Matt Hawk

MATT HAWK, car-musikkens næste store stjerne, sværger til minimalisme og genre clashes. To ting, der differentierer ham fra resten af feltet bag DJ-pulten.

Den 33-årige Art Director fra Aalborg startede med at drømme om en musikkarriere allerede i sine teenageår, hvor han begyndte at blande stilarter og genrer til nye unikke produktioner. I dag er drømmen blevet til virkelighed, og han producerer nu hits sammen med de største DJ’s i Danmark. MATT HAWK har sammen med HEDEGAARD produceret og udgivet singlen ”SA-MY-D”, der nærmer sig 8.000.000 streams på Spotify, mens deres fælles remix af klassikeren ”Ni**as in Paris” har rundet 4.000.000 streams på platformen.

Blandt venner er MATT HAWK kendt som nørden og sammenhængens mester. Han splitter numre til atomer for efterfølgende at samle dem på kryds og tværs – noget, der har givet ham et specielt våben som DJ: Evnen til at blande clubvokaler over hiphop-beats – en nyskabelse, der altid skaber stor fest blandt publikum.

MATT HAWK får energi af det ukendte. En evig nysgerrighed og skabertrang gør, at han blander elementer, som aldrig har været blandet før. På singleudspillet ”SYMPHONY”, samplede MATT HAWK Beethovens ikoniske ’Symphony no. 5’, som han tilsatte Nate Dogg-lignende vokaler, samt alt det bedste fra Car Music-genrens tunge clubunivers. Singlen debuterede som nr. 21 på QQ Musics ugentlige EDM Chart i Kina, og har genereret over 4.500.000 streams på Spotify, hvoraf den første million blev rundet på blot 40 dage.

Efterfølgeren ”GANG GANG” indeholdt ligeledes et klassisk sample fra selvsamme Beethoven, fra den ligledes ikoniske ’Für Elise’. Mens nyeste single ”HABANERO” indeholder et sample fra George Bizets ’Habanera’, fra operaen Carmen. Den seneste single ”OneHundred”, er begået i samarbejde med label holdkammeraterne HEDEGAARD og CANCUN?, og skabt uden brug af samples. Singlen rundede 1 million streams på Spotify, på under 20 dage i markedet, og blev Matt Hawks første top20 placering på QQ Music EDM charten i Kina, hvor sangen debuterede som nr. 17 på hitlisten. Seneste singleudspil ”Hood To The Hills” gik også i top20 på QQ Music EDM charten.

MATT HAWK bringer genre clashes til scenen og elsker at skabe kontraster og nye, usete kombinationer. Derfor er han umulig at placere i bare én genre. Han lever for oplevelser og vil gennem sin musik skabe dem for sit publikum. Drømmen er at nørde med musikken og dele rejsen med publikum. Og i 2024 bliver drømmen til virkelighed, når MATT HAWK for alvor tager skridtet ud på den internationale scene, via sin aftale med pladeselskabet OneHundred.

Musik

 • OneHundred Album cover

  OneHundred

  Matt Hawk
 • Ni**as in Paris - HEDEGAARD & Matt Hawk Remix Album cover

  Ni**as in Paris – HEDEGAARD & Matt Hawk Remix

  Matt Hawk
 • Hood To The Hills Album cover

  Hood To The Hills

  Matt Hawk
 • SYMPHONY Album cover

  SYMPHONY

  Matt Hawk
 • SA-MY-D Album cover

  SA-MY-D

  Matt Hawk
 • GANG GANG Album cover

  GANG GANG

  Matt Hawk
 • HABANERO Album cover

  HABANERO

  Matt Hawk
 • SKELETON Album cover

  SKELETON

  Matt Hawk
 • NYC BABY (Matt Hawk Remix) Album cover

  NYC BABY (Matt Hawk Remix)

  Matt Hawk
 • Rattlesnake - Matt Hawk Remix Album cover

  Rattlesnake – Matt Hawk Remix

  Matt Hawk

Book Matt Hawk

Artist Roster