CANCUN?

CANCUN?

CANCUN? fik sin musikalske opdragelse i Bronx, New York City, hvor soul, hiphop, og hans afro-caribiske rødder har præget hans interesse og blik på musik. I dag er han bosat i Danmark og er blandt kollegaer kendt som ‘The Concept Guy’ – artisten, der freestyler og mixer stilarter og melodier, der får publikum til at gå amok.

Med sin dybe vokal, unikke stil og evne til at fusionere genrer, har CANCUN? på rekordtid indtaget den danske og internationale elektroniske musikscene. Sammen med ‘The King of Car Music’, HEDEGAARD, har CANCUN? erobret toppen af de kinesiske charts. I november 2022 entrerede duoen den ugentlige hitliste på Kinas største musikplatform QQ MUSICs med mega-hittet ‘All Designer’, hvor singlen strøg direkte til tops på platformens EDM-chart med en placering som nr. 1.

Singlen ‘NYC BABY’, som CANCUN? også udgav i samarbejde med HEDEGAARD, opnåede efter sin release i Kina, i en lokaliseret version kaldet ‘BEIJING BABY’, at komme i a-rotation på en af de største radiostationer i Kina, Beijing Music Radio. Sangen har ligeledes ligget nr. 1 på QQ Musics ugentlige EDM-chart. Sangen opnåede også en imponerende placering som nr. 2 for hele kvartalet (Q2) på samme chart. ’BEIJING BABY’ gik desuden sin sejrsgang på Douyin, der er Kinas svar på TikTok. Her indgik singlen i en såkaldt creator challenge, der på Douyins officielle challenge-chart opnåede en placering som nr. 24, i hele Kina. På under 48 timer genererede denne mere end 6,2 millioner views og 360.000 likes.

I mange år har CANCUN? produceret musik for og sammen med de største danske stjerner. Hans rå, hårdtslående vokal og uortodokse sangtekster er at finde på både Lukas Grahams, Christophers, HEDEGAARDs og Brandon Beals albums.

Med en eksperimentel tilgang og en stærk elektronisk indflydelse skaber CANCUN? et mørkt og uforudsigeligt univers. Som på sin og HEDEGAARDs fælles hit-single ‘JEEP’, som entrerede top20, som nr. 16 på QQ Musics ugentlige EDM Chart i Kina, på singlen ”OneHundred”, med label-vennerne Matt Hawk og HEDEGAARD; og ikke mindst på det legesyge og storstreamede hit, ‘JUMANJI’, som har opnået over 21 millioner streams på Spotify. Dette er hits, der er indbegrebet af CANCUN?s stil og giver et solidt fingerpeg om, hvad vi kan forvente fra hans hånd i fremtiden.

CANCUN? har længe varmet op til at stille sig forrest med sine egne projekter. Og med over 80 millioner Spotify streams og over 60 millioner YouTube views kan det kun eksplodere yderligere i 2024, i det nye – men allerede – voldsomt succesfulde samarbejde med det danske pladeselskab OneHundred Records.

Musik

 • OneHundred Album cover

  OneHundred

  CANCUN?
 • JUMANJI (feat. CANCUN?) Album cover

  JUMANJI (feat. CANCUN?)

  CANCUN?
 • All Designer Album cover

  All Designer

  CANCUN?
 • JEEP Album cover

  JEEP

  CANCUN?
 • Bottle of Bubbly Album cover

  Bottle of Bubbly

  CANCUN?
 • Hāi Qǐlái Album cover

  Hāi Qǐlái

  CANCUN?
 • NYC BABY Album cover

  NYC BABY

  CANCUN?
 • Lean Back Album cover

  Lean Back

  CANCUN?
 • Jiggy Album cover

  Jiggy

  CANCUN?
 • Rattlesnake Album cover

  Rattlesnake

  CANCUN?

Book CANCUN?

Artist Roster