Bjørnskov

Bjørnskov

Peter Bjørnskov tilhører en lille eksklusiv liga af sangere og sangskrivere, som har rundet 2 milliarder streams, på deres sange, og som formår at skrive pop-perler med store melodier og omkvæd, der sætter sig fast første gang, man hører dem. Samtidig er de så følelsesmæssigt autentiske og gribende, at de går lige i hjertet.

Bjørnskov er entydigt helt sin egen. Den 42-årige artist, sangskriver og producer inddrager personlige erfaringer og oplevelser fra et liv levet på godt og ondt til sit sangunivers bestående af modne popsange. Det giver en særlig nerve til teksterne, som både synges på dansk og engelsk.

Bjørnskovs evne til at kombinere det fængende med det hjerteskærende står særdeles stærkt på et nummer som ’My Room’ fra 2022, hvor han synger om at gemme sig på sit værelse som 10-årig, mens forældrenes skænderier stod på nedenunder – og om sit løfte til sine egne børn om, at de aldrig skal føle samme behov for at gemme sig.

Udover en lang række andre sange på egen hånd, har Bjørnskov også indspillet og optrådt med store danske artister. Bjørnskov debuterede på Ankerstjerne-singlen ‘Nattog’ i 2011, som nåede en ottendeplads på singlelisterne og modtog guld i Danmark. I 2013 blev det til hittet ‘Dimitto (Let Go)’ sammen med KATO og Safri Duo, som nåede en imponerende førsteplads på hitlisterne og modtog platin i Danmark. Sidenhen har Bjørnskov samarbejdet flere gange med Martin Jensen, hvilket er blevet til internationale hits, hvorpå han selv er featuret som artist. Det gælder blandt andet ‘Somebody I’m Not’ og ‘Miracles’, der begge har mere end 50 millioner streams på Spotify, samt store hits med samme artist såsom ’All I Wanna Do’ og ’Solo Dance’, hvor Bjørnskov enten synger, men ikke er featuret, eller har været involveret som sangskriver.

Stilistisk spænder Bjørnskov vidt og bredt, og derfor holder han sig primært til at udgive singler – senest ’Punching Bag’ fra i år. Dog udgav han i 2014 et regulært album med titlen ’Nu’.

Bjørnskov er tidligere trommeslager i poprockbandet Neeva, som udsendte albummet ’Where to Start’ i 2008. Senere har han ageret producer for flere artister.

I sin glorværdige karriere som sangskriver, har han leveret sange til det danske rock-ikon Sanne Salomonsen, og i nyere tid til udenlandske superstjerner i clubmusikken – heriblandt R3HAB, Mike Perry, Gabry Ponte, Jonas Blue, og mange, mange flere.

Med mere end 170.000 månedlige lyttere på Spotify rammer Bjørnskov allerede et bredt publikum, men efter en længere pause, har den erfarne artist et stærkt drive og en ambition om at bevise, at det er muligt at slå igennem igen på trods af, at man har været væk fra musikscenen. Når blikket rettes mod fremtiden, har Bjørnskov store internationale drømme, som skal erobres med ny musik og nye samarbejder.

Musik

 • Somebody I'm Not Album cover

  Somebody I’m Not

  Bjørnskov
 • On My Body Album cover

  On My Body

  Bjørnskov
 • Miracles (feat. Bjørnskov) Album cover

  Miracles (feat. Bjørnskov)

  Bjørnskov
 • Venner for evigt Album cover

  Venner for evigt

  Bjørnskov
 • Somebody I'm Not - Cahill Edit Album cover

  Somebody I’m Not – Cahill Edit

  Bjørnskov
 • Videre i Mig Album cover

  Videre i Mig

  Bjørnskov
 • Paralyze Album cover

  Paralyze

  Bjørnskov
 • Vi er helte Album cover

  Vi er helte

  Bjørnskov
 • Punching Bag Album cover

  Punching Bag

  Bjørnskov
 • Kun Et Kys Album cover

  Kun Et Kys

  Bjørnskov

Artist Roster