Jacob Risgaard

Jacob Risgaard

Kendt som en iværksætter med et hjerte af guld, har Jacob Risgaard, medejer af Coolshop.com og CoolGroup, genoptaget sin DJ-karriere. Og det er ikke bare for sjov! Jacob spinner plader for at støtte CoolUnite, sin egen velgørenhedsfond dedikeret til at hjælpe syge børn.

Jacob gjorde sin tilbagevenden til DJ-scenen denne sommer ved Aalborg Karneval, hvor han delte scenen med Danmarks dygtigste DJ ‘HEDEGAARD’, foran en publikum på hele 32.000 mennesker. Han optrådte også til “Vi Elsker Heroes.”

Jacob har store planer om at optræde på danske festivaler. “Drømmen er at bringe glæde og samtidig støtte CoolUnites arbejde for børnehospice,” siger Jacob. Det er teenage drømmen der får lov at komme ud for fuld bas her

“Jeg har holdt mange foredrag, men intet slår følelsen af at stå foran tusindvis af glade, feststemte mennesker,” forklarer Jacob. Hans unikke DJ-stil blander hits fra 1980’erne og 1990’erne med moderne EDM/house rytmer. “Selv Ibiza vil virke som en kedelig Big Fat Snake koncert i sammenligning!”

Alle indtægter fra Jacobs DJ-shows går direkte til CoolUnite. Festivaler får også mulighed for at have medindflydelse på, hvordan pengene bruges lokalt, så længe det er i overensstemmelse med fondens formål.

Booking af Jacob Risgaard

Book Jacob Risgaard

Artist Roster