Rikke Darling

Rikke Darling

Som den største kvindelige DJ i Danmark har Rikke Darling gennem hele sin karriere nedbrudt barrierer for kvinder i klubmiljøet. Hun går forrest og har indtaget de største scener først og dermed bevist, at det ikke kun er mænd, der kan få gang i klubben og de største festivaler med et USB-stik og et par høretelefoner.

Rikke Darling er gift med ‘The King of Car Music’, Rasmus Hedegaard, men interessen for elektronisk musik startede længe før, de mødte hinanden. Rikke Darling er 100 procent selfmade og startede i en ung alder med at spille på de lokale klubber i Aalborg, hvorfra hun med spidse albuer og teknisk snilde har kæmpet sig vej ind i det mandsdominerede DJ-miljø. Når Rikke går på scenen, forsvinder den rolige og besindige Aalborgenser og hendes energifyldte alterego, Rikke Darling, tager over for at skabe en uforglemmelig fest. For hun ved, hvad der kan få publikum til at gå amok – og hun er ikke bange for at give dem det.

Siden sin klub-tid i Aalborg har Rikke Darling indtaget de største scener i Danmark og har udover nationale klub-turnéer blandt andet spillet på både SMUKfest, TinderBox, Aalborg Karneval, Skive Festival og Kløften Festival, hvor hun på flere af disse – på grund af enorm efterspørgsel og opbakning fra publikum – har været et tilbagevendende navn flere år i streg. I 2022 tog Rikke Darling et nyt stort skridt for sig selv og danske kvinder i klubmusikken, da hun blev booket uden for Danmark og med stor succes spillede på den store norske EDM-festival, Sydli.

Med et bredt og solidt bagkatalog, hvor blandt andet hendes gennembrudshit ‘Giv mig Coco’ indgår, har Rikke Darling cementeret sin position som den førende kvindelige DJ i Danmark. ‘Giv mig Coco’, som blev skabt efter en festlig aften, eksploderede fra dag 1 og har i dag mere end 3.600.000 streams på Spotify og over 249.000 streams på SoundCloud. Hermed har hun med singlen bevist sin evne til at skabe musik, der fastholder og tiltrækker publikum.

RIKKE DARLING går forrest, når det kommer til at nedbryde barrierer for kvinder i klubmusik – og hun er langt fra færdig med at gøre det. I sit nye samarbejde med pladeselskabet OneHundred går Rikke nu all in på den internationale DJ-drøm.

Booking af Rikke Darling

Musik

 • Giv Mig Coco Album cover

  Giv Mig Coco

  Rikke Darling
 • Bedre Uden Dig (Rikke Darling X HEDEGAARD X Clara Sofie) Album cover

  Bedre Uden Dig (Rikke Darling X HEDEGAARD X Clara Sofie)

  Rikke Darling
 • Hullabaloo Album cover

  Hullabaloo

  Rikke Darling
 • BORED (Rikke Darling Remix) Album cover

  BORED (Rikke Darling Remix)

  Rikke Darling
 • So The Story Goes… (Di Da Di) Album cover

  So The Story Goes… (Di Da Di)

  Rikke Darling
 • NYC BABY (Rikke Darling Remix) Album cover

  NYC BABY (Rikke Darling Remix)

  Rikke Darling
 • På Min Hjerne Album cover

  På Min Hjerne

  Rikke Darling
 • Amnesia Album cover

  Amnesia

  Rikke Darling
 • All Of Your Love Album cover

  All Of Your Love

  Rikke Darling
 • Only Girl (In The World) Album cover

  Only Girl (In The World)

  Rikke Darling

Book Rikke Darling

Artist Roster