Rikke Darling

Rikke Darling

Som den største kvindelige DJ i Danmark har Rikke Darling gennem hele sin karriere nedbrudt barrierer for kvinder i klubmiljøet. Hun går forrest og har indtaget de største scener først og dermed bevist, at det ikke kun er mænd, der kan få gang i klubben og de største festivaler med et USB-stik og et par høretelefoner.

Rikke Darling er gift med ‘The King of Car Music’, Rasmus Hedegaard, men interessen for elektronisk musik startede længe før, de mødte hinanden. Rikke Darling er 100 procent selfmade og startede i en ung alder med at spille på de lokale klubber i Aalborg, hvorfra hun med spidse albuer og teknisk snilde har kæmpet sig vej ind i det mandsdominerede DJ-miljø. Når Rikke går på scenen, forsvinder den rolige og besindige Aalborgenser og hendes energifyldte alterego, Rikke Darling, tager over for at skabe en uforglemmelig fest. For hun ved, hvad der kan få publikum til at gå amok – og hun er ikke bange for at give dem det.

Siden sin klub-tid i Aalborg har Rikke Darling indtaget de største scener i Danmark og har udover nationale klub-turnéer blandt andet spillet på både SMUKfest, TinderBox, Aalborg Karneval, Skive Festival og Kløften Festival, hvor hun på flere af disse – på grund af enorm efterspørgsel og opbakning fra publikum – har været et tilbagevendende navn flere år i streg. I 2022 tog Rikke Darling et nyt stort skridt for sig selv og danske kvinder i klubmusikken, da hun blev booket uden for Danmark og med stor succes spillede på den store norske EDM-festival, Sydli.

Med et bredt og solidt bagkatalog, hvor blandt andet hendes gennembrudshit ‘Giv mig Coco’ indgår, har Rikke Darling cementeret sin position som den førende kvindelige DJ i Danmark. ‘Giv mig Coco’, som blev skabt efter en festlig aften, eksploderede fra dag 1 og har i dag mere end 3.600.000 streams på Spotify og over 249.000 streams på SoundCloud. Hermed har hun med singlen bevist sin evne til at skabe musik, der fastholder og tiltrækker publikum.

RIKKE DARLING går forrest, når det kommer til at nedbryde barrierer for kvinder i klubmusik – og hun er langt fra færdig med at gøre det. I sit nye samarbejde med pladeselskabet OneHundred går Rikke nu all in på den internationale DJ-drøm.

Musik

All Of Your Love Album cover

All Of Your Love

Giv Mig Coco Album cover

Giv Mig Coco

NYC BABY (Rikke Darling Remix) Album cover

NYC BABY (Rikke Darling Remix)

Bedre Uden Dig (Rikke Darling X HEDEGAARD X Clara Sofie) Album cover

Bedre Uden Dig (Rikke Darling X HEDEGAARD X Clara Sofie)

Hullabaloo Album cover

Hullabaloo

So The Story Goes… (Di Da Di) Album cover

So The Story Goes… (Di Da Di)

På Min Hjerne Album cover

På Min Hjerne

All In Album cover

All In

Only Girl (In The World) Album cover

Only Girl (In The World)

Snap That Album cover

Snap That

Book Rikke Darling

Andre artister

Brandon Beal

CANCUN?

Rikke Darling

HEDEGAARD

Jacob Risgaard

Matt Hawk

Brandon Beal

CANCUN?

Rikke Darling

HEDEGAARD

Jacob Risgaard

Matt Hawk