THE N!GHT I VLOG #2 I Aalborg Karneval

Oprettet den 28. august 2019

Kom med 'behind the scenes' hos Danmarks førende bookingbureau, THE N!GHT, og få et unikt indblik i hvad dagligdagen byder på, når nogle af landets største artister skal ud og optræde til store events, på klubber eller til festivaler og koncerter.

I andet afsnit kommer du igen med backstage til Aalborg Karneval. Her møder du blandt andet store danske og udenlandske artister som BRO, KATO, Vigiland og Brandon Beal, der alle fortæller om deres oplevelse til selve festivalen samt hvilket tilhørsforhold de har til THE N!GHT og de andre artister.

I afsnittet møder du en "høj" BRO, der lige er kommet af scenen til Aalborg Karneval. Han fortæller om, hvad det er THE N!GHT kan, og hvorfor han er så glad for samarbejdet. Du får også lov, at møde den charmerende sanger, sangskriver og producer Brandon Beal, der glædeligt fortæller om den familiefølelse THE N!GHT formår at give ham. Den danske stjerne dj, KATO, fortæller ligeledes hvordan det er, at have været med hos THE N!GHT helt fra den spæde begyndelse og hvad det betyder for ham.

Du følger også den Svenske dj-duo, Vigiland, fra de bliver hentet i lufthavnen, til de sidder backstage i deres vogn og bliver briefet til at skulle på scenen. Her får du lov at se, hvad booking agenterne skal sørge for, og du vil opleve den hyggelige og nede-på-jorden stemning, der hersker backstage blandt alle artisterne, store som små.

Afsnittet giver dig simpelthen et unikt 360-graders indblik i "just another day at the office" hos THE N!GHT, og du bliver hevet med om bag om ved scenen, hvor det hele sker. Du bliver ligeledes præsenteret for de forskellige medarbejdere, samt hvordan de er endt lige netop hos THE N!GHT.

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.