HEDEGAARD

HEDEGAARD

Siden udgivelsen af det uofficielle remix af Dr. Dres “The Next Episode” i 2011, som introducerede publikum til HEDEGAARDs unikke lyd, har han stået bag flere af de største nordiske hits i det sidste årti; og genereret mere end – vanvittige – 1,4 milliarder streams, på tværs af streamingtjenesterne.

“Happy Home” feat. Lukas Graham og “Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, er blot et par af de hits, som HEDEGAARD har udgivet og produceret gennem senere år, hvilke har resulteret i flere #1 hits over hele verden, inden han vendte sit fokus tilbage mod klubberne.

På singlerne “JUMANJI” og “SA-MY-D” vendte HEDEGAARD tilbage til den rap-club-fusionslyd han opfandt for år tilbage, hvilket førte til det store gennembrud og gav ham den ubestridte titel inden for clubmusikken, som “Kongen af Car Music”. Udgivelsen af singlen “ALL DESIGNER” havde et globalt impact, med #1 placeringer i Sydeuropa, Baltikum og Kina; fulgt op af singlen “JEEP”, som den første udgivelse under en ny flerårig kunstner- og labelaftale med verdens førende label inden for clubmusik, Spinnin Records, samt lanceringen af hans eget pladeselskab OneHundred, med fokus på udvikling af artister, som udgiver musik i den nu verdensomspændende Car Music trend.

Udgivelsen af singlen “NYC BABY” og den lokaliserede version “BEIJING BABY” – som blev udgivet eksklusivt i Kina – gav HEDEGAARD endnu en førsteplads på QQ Musics ugentlige EDM Chart, og gik senere hen og tog andenpladsen på samme chart, opgjort for hele 2. kvartal ’23. Opfølgerne “BORED” og ”The Ones We Lost” strøg direkte i top20 , og blev HEDEGAARDs fjerde og femte top20-hits i træk; hvormed han cementerede sin status som den hotteste EDM-kunstner i Kina.

Den status blev senest yderligere underbygget af enorm viral opmærksomhed på det kinesiske sociale medie ”Douyin”, hvor HEDEGAARD accepterede en remix-challenge, fra influenceren Sander Kole; en video som til dato har genereret over 71 millioner views, og over 2 millioner likes.

I en genre domineret af ghost-produktioner er HEDEGAARD 100% selfmade kunstner; først og fremmest grundet at han er en gudsbenådet musiker, som senere blev DJ – i dén rækkefølge.

Det månedlige lyttertal på Spotify varierer mellem 1,1 til 1,7 millioner, og det samlede streamtal i 2022 på platformen, var mere end 54 millioner (over 1 million streams om ugen); tal opnået alene ved organisk vækst, hvilket fører til den eneste konklusion: Publikum elsker lyden af HEDEGAARD.

Belønningen for arbejdet, viser ikke kun i form af imponerende streamingtal, men har også givet udslag i nomineringer på awardshows. HEDEGAARD har tidligere vundet adskillige DMA-priser, DJ og Club Awards, og som suverænt topnomineret til Club Awards i 2024, i hele fem kategorier, og med en stor aktie i en nominering i en sjette kategori, rydder han bordet fuldstændigt.

Med sin internationale kontrakt og turnéer i Asien og USA i efteråret 2023, samt udsigten til et endnu større 2024, med store shows og udgivelser, er HEDEGAARD-eventyret kun lige begyndt.

Musik

P.I.M.P. - HEDEGAARD Remix Album cover

P.I.M.P. – HEDEGAARD Remix

NYC BABY Album cover

NYC BABY

JUMANJI (feat. CANCUN?) Album cover

JUMANJI (feat. CANCUN?)

All Designer Album cover

All Designer

Ni**as in Paris - HEDEGAARD & Matt Hawk Remix Album cover

Ni**as in Paris – HEDEGAARD & Matt Hawk Remix

JEEP Album cover

JEEP

Astronaut In The Ocean - HEDEGAARD & KEAN DYSSO Remix Album cover

Astronaut In The Ocean – HEDEGAARD & KEAN DYSSO Remix

STAY - HEDEGAARD Remix Album cover

STAY – HEDEGAARD Remix

Don't Fuck With Me (feat. Era Wadi & CANCUN?) Album cover

Don’t Fuck With Me (feat. Era Wadi & CANCUN?)

Work That Body Album cover

Work That Body

Book HEDEGAARD

Andre artister

Jacob Risgaard

HEDEGAARD

Brandon Beal

CANCUN?

Rikke Darling

Matt Hawk

Jacob Risgaard

HEDEGAARD

Brandon Beal

CANCUN?

Rikke Darling

Matt Hawk