Bladtkramer

Bladtkramers seneste singleudspil "While I'm Young" udkom i 2017. 
Det er den svenske sangerinde Clara Mae, som har lagt vokal til nummeret. Hun har bl.a. medvirket på det internationale hit ”Taped Up Heart” med KREAM samt andre store udgivelser med artister som Felix Jaehn, Sunnery James, Headhunterz, Steve Void og Galavant.

Siden starten af DJ-karrieren hos det lokale diskotek i Kolding stod det klart, at Bladtkramer ikke var ligesom de andre. Konstant udfordrende, nysgerrig og opsøgende på ny musik var ikke det rigtige match med det lokale publikum. Det var til gengæld et perfekt match i København, som han flyttede til, og det har han senest sat en stor, tyk streg under, da han blev udvalgt som support for The Chainsmokers til deres koncert i Amager Bio i København i efteråret 2016. 

Bladtkramers stil kan beskrives med ét ord: diversitet. 
Han motionerer til hård metal, han laver mad til jazz, han hører klassisk musik i toget, og han fester bedst til hård tech-house, hvilket gør, at han også som DJ er kendt for at krydre sine housesets med alle mulige og umulige genrer.

Når Bladtkramer ikke står bag pulten på de Københavnske natklubber, spiller han i udlandet, og om sommeren sidder han heller ikke stille – her har han f.eks. spillet til Tinderbox, Distortion, Karrusel i Odense, Smukfest og Nemoland på Christiania.

Bladtkramers remix af TooManyLeftHands’ single ”Can’t Get To You” modtog blandt andet support fra den svenske superstjerne-DJ Axwell og blev samtidig nomineret til "Årets Danske Remix" til Danish DeeJay Awards.

 

Book BLADTKRAMER hos THE NIGHT


Book Bladtkramer

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.