Adam Daniel

Adam Daniel debuterede i 2014 med singlen ”Ta’ En Chance”, hvorefter piger over hele landet faldt for Adams stemme, udseende og charme, hvilket ledte til en storm af nye følgere mod hans konti på de sociale medier.

I 2016 udgav Adam Daniel 3 dansksprogede singler og spillede flere koncerter i kølvandet på disse, bl.a. i hjembyen Skive på byens Festival. Samme år havde Adam rollen som vært på den røde løber på Teenage Awards, hvor han også optrådte og oplevede at agere support-act for den amerikanske RnB stjerne ‘Jeremih’, da han gæstede Danmark.

Support-rollen indtog Adam igen i Juni 2017, da verdensstjernen Justin Bieber optrådte i Aarhus, senere samme måned optrådte Adam på Skive Festival, for anden gang.

Fredag d. 5 oktober 2018, tog Adam det første store skridt ud i verden, med sin musik. Den engelsksprogede debutsingle “Something Good” udkom og blev på udgivelsesdagen tilføjet globalt på Spotify’s New Music Friday playlister, samt i landene USA, England, Japan, Sverige og Danmark.


Book Adam Daniel

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.