Om The N!ght

THE N!GHT har eksisteret siden 2011 og siden stiftelsen haft fokus rettet på den danske clubscene. Efter få år i drift indtog selskabet positionen som absolut markedsleder. En position som kun er udbygget sidenhen.

Idag lever man derfor også fuldt ud op til mottoet "We Own The Night", som har fulgt selskabet siden lanceringen. Artist portføljen er vokset til mere end 40 acts og personalestaben udvidet til at beskæftige 3 fuldtidsansatte idag. Den sunde og konstante vækst har betydet at kundegrundlaget ligeledes er udvidet til skole -og firmamarkederne.

Hos THE N!GHT er service nummer 1. Der sættes den største ære i at betjene både kunder og artister professionelt.
Solid erfaring med håndtering og afvikling af events i alle afskygninger, samt stor kontaktflade til underleverandører indenfor lys, lyd -og sceneproduktion gør THE N!GHT til en sikker samarbejdspartner, uanset hvilket behov man har.

THE N!GHT er en del af den pulserende unge IDOL!NC-koncern, med tilholdssted på Mejlgade, i hjertet af Aarhus. Kontoret deles med management, label -og administrationsselskaberne i et kreativt, farverigt og humørfyldt miljø.

Det kræver stor opmærksomhed for sine omgivelser samt en enorm dedikation til opgaverne, at holde sig på toppen. Med konstant sparring i kontorfællesskabet sikrer man fokus på at være firstmovers i en trendfokuseret branche. Det har resulteret i en bred artist-roster, som spænder fra de største etablerede navne, til de hotteste nye af slagsen.

Holdet

Jon Nørgaard

Direktør & Head of Booking
(+45) 53 65 65 12

Christian Worm

Booking & Marketing Coordinator
(+45) 53 65 65 08

Tobias Boutrup

Booking Agent
(+45) 53 65 65 71

Kontakt

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.