TVILLING

Jon Nørgaard, bedst kendt som vinderen af Popstars talentprogrammet på TV2 i 2002, genfødes i 2020, på et helt nyt artistprojekt med navnet “Tvilling” - og har med det indgået én af de største internationale kontrakter for en dansk artist, i nyere tid.

Det nye artistnavn “Tvilling”, har Jon valgt af flere årsager. Ønsket om at starte ud med en helt ren tavle, har været i stort fokus. “Projektet føles på alle måder som en genfødsel for mig og jeg havde lyst til en ny start, ikke bare med musikken; men i det hele taget. Kampagnen på projektet bliver også så massiv, at det ville være underligt at trække nyt publikum forbi udgivelser, som ligger 10 og næsten 20 år tilbage i tiden. De gamle sange vil de ikke have referencer til”. 

Jon er født d. 9. juni, i tvillingens tegn. Tegnet er beskrevet i astrologien som værende et dualt væsen, med 2 personligheder. Det følte Jon passede på det liv han havde levet i de seneste år, med et rart og smilende ansigt, som verden fik at se - og det stærkt bekymrende ansigt, han ikke viste til nogen. 

Tvillingen beskrives også som en ikke-original tænker, men med store evner til at tage andres ideer til sig og formidle dem på en usædvanlig måde”. Analysen går godt i spænd med Tvilling-projektets første udgivelser, som er båret af samples fra ældre sange, der er samlet igen, i nye nutidigt lydende produktioner.

Debutsinglen “Dum Dum Dum” indeholder således et sample fra den svenske sangerinde Meja’s pophit “All ‘Bout The Money”, som hærgede hitlisterne i 1997.

 

Book TVILLING hos THE NIGHT


Book TVILLING

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.