Brandon Beal

Brandon Beal brød for alvor igennem lydmuren og printede sig fast i danskernes bevidsthed med monsterhittet “Twerk It Like Miley” featuring Christopher. Singlen udløste en Danish Music Award-statuette for ”Årets Danske Club udgivelse”.

”Twerk It Like Miley” spredte sig som en steppebrand og endte med at ligge #1 i 12 lande. I Brandon Beals hjemland USA ramte singlen Top 20 på iTunes-hitlisten for Hip-hop/R&B. Sangen har i skrivende stund mere end 70 mio. streams på Spotify inklusive remix udgaver og nærmer sig 200 mio. visninger på YouTube.

Siden har Brandon Beal udgivet hit-singlerne “Smile & Wave”, Side Bitch Issues” og “Paradise”, men toppede dem allesammen med udgivelsen af singlen ”Golden” featuring Lukas Graham, som entrerede Spotifys top50 chart direkte som #1 på releasedagen og opnåede en guld-certificering i Danmark. Singlen har til dato genereret næsten 60 mio. streams.

Udover egne singleudgivelser har Brandon som sangskriver og producer været involveret i hits med bl.a. Kato, Christopher, Hedegaard og Lukas Graham, Scarlet Pleasure, Nik & Jay og Snoop Dogg. Seneste udgivelse skrevet af Brandon, er Jimilians single “Kick (feat. 6ix9ine), som indtog førstepladsen på Spotify i Danmark på releasedagen og genererede over 600.000 streams på de første 24 timer i markedet.

 

Book BRANDON BEAL hos THE NIGHT


Book Brandon Beal

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.