Baltzer

Det hele startede ved lidt af en tilfældighed for Københavnske Baltzer for snart 8 år siden, da man stod og manglede en DJ til at spille en række førfester for en håndfuld prominente natklubber i byen.

Opgaverne blev løst så tilfredsstilende at Baltzer kort tid efter gjorde sin entré på natklubberne, hvor han sidenhen har været en af de foretrukne DJ’s.

I 2014 kulminerede det i et opvarmningsset for selveste Tiësto, og året efter åbnede han sammen med kollegaen Gunvad, Magicbox Scenen på Tinderbox, og blev dermed til første til at spille på scenen nogensinde.

Foruden klubjobs har Baltzer de seneste mange år fast spillet for en lang række af landets største virksomheder i både ind og udland, herunder jobs for internationale modehuse, samt Det Danske Kongehus.

Hans alsidige stil kombineret med sin aggressive teknik og ugentlige gang på klubberne har givet et unikt mix som pt. gør at Baltzer stadig er en af landets mest efterspurgte mainstream DJ’s.

 

Book BALTZER hos THE NIGHT


Book Baltzer

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.