Wafande

Med kæmpe hits, strålende personlighed og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter. 2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste røv. Det skete med årets ultimativt største sommerhit: ”Gi' mig et smil”. Året efter slog Wafande fast, denne gang med platinhittet "Uartig", at han var kommet for at blive. Siden er hele Danmark kommet på fornavn med Wafande.

Kærligheden til musikken er lige så tydelig som hans talent. Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

Inspirationen kommer fra det levede liv, der i Wafandes tilfælde ikke altid har været lige nemt. Det til trods er tilgangen positiv, smilende og legende. Og så kommer inspirationen fra Jamaica og Afrika og genrer som reggae og dancehall. Men senest har Wafande, i samarbejde med producerteamet Donkey Sound alias Pharfar og Fresh-I, også vist sig som en habil popsnedker, og han har stor succes med at inkorporere soul og r'n'b i sit musikalske univers. Det er Wafandes udspil, den soulede single ”Himlen for mig selv” fra EP'en ”Grand Danois”, et godt eksempel på. Singlen, der udkom i 2015, blev straks Ugens Uundgåelige på P3.

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest — hver gang.

Siden debutalbummet ”Du Ved Det”, udgivet på Universal Music i 2011, er den altid hårdtarbejdende sanger for længst trådt ud af undergrunden, og det er få danskere, der ikke kender Wafande og hans musik. I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album ”Nyt Land”, som blandt andet indeholder hit-singlen ”Django (klar på noget dumt)”.

Han er desuden blevet et kendt ansigt i tv-programmer som Toppen af Poppen og Voice Junior.

 

Book WAFANDE hos THE NIGHT


Book Wafande

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.