Vkation

Vkation består af de to fætre Victor (17) & William (18) som fandt på navnet "Vkation" på en familieferie til Spanien. Da de kom hjem fra ferie tilmeldte de sig til X-Factor hvor de nåede hele vejen til semifinalen.

Mette Lindberg – dommer ved X Factor siger om drengene:

- Aldrig har man i dansk X Factor haft en så talentfuld drengegruppe som Vkation. De er sjældent musikalske og har ro og fuld power på samme tid, og det gør, at man bliver fastholdt og tænker "igen!", når de afslutter en sang. Det er tydeligt for ører og øjne, at de brænder for musikken og det helt ægte, selvom de er unge og good looking.

Drengene har heller ikke stået stille siden X-Factor, de har lavet musik lige siden og har bygget deres massive fanbase op. De udgav deres debutsingle "Legende Let" i foråret 2018.

Deres 2. single "Telefon" er en kæmpe pop-banger som har stikninger til Trap-genren. 
Det er uden tvivl et hit som bliver en festival-plage sommeren over. Tracket handler om ex-kærester der ikke kan give slip og komme videre. 

 

Book VKATION hos THE NIGHT


Book Vkation

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.