Vild Smith

Vildhedstrioen Vild $mith, der i de seneste år har været fast inventar på radioerne og ikke mindst Danmarks dansegulve, og som har en lang række guld- og platincertificeringer bag sig, er lige nu aktuel med singlen "Mmm Mmm Mmm".

Vild $mith har tidligere udgivet de to albums "Lever Det Liv" ("Vild Idag Syg Imorgen", "Gør Det Godt") og "Straight Fire" ("Det Ik Sket"), samt EP’en "Alle Er Her" ("Sindssyg") som tilsammen har streamet mere end 30 millioner alene på Spotify. Derudover var trioen i 2014 & 2016 den 10. mest spillede danske artist på P3.

"Mmm Mmm Mmm" er endnu en catchy banger, hvor de igen demonstrerer at de er mestre i catchphrases, der straks sætter sig på hjernen. Singlen er forløber for nyt materiale der udkommer i løbet af 2018. I den forbindelse er drengene klar til at tage rundt og vælte klubberne med deres berygtede liveenergi og alle deres massive sing-a-long hits.

 

Book VILD SMITH hos THE NIGHT


Book Vild Smith

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.