USO

Dansk hiphops hurtigste rapper!

USO har de sidste par år trænet for at blive skarpere end nogensinde. Han har været i L.A. og skrevet og forbedret sig med bl.a. Akon og Justin Bieber - og så har han medvirket på et dobbelttempo-rap projekt med bl.a. Busta Rhymes og Yelawolf.

Inspirationen har fået lov at vælte ind hos USO, der udover sine ture til USA også har hængt ud i L.O.C.-land. Som L.O.C.’s faste sidekick har USO slået sit navn fast rundt omkring i landet, og han har skrevet på sin egen plade imens. Den er han snart klar til at præsentere for Danmark.

Det er således en ny, inspireret version af USO der kommer ud med singler til juli og august. Han har brugt et par år på at blive klar; mentalt, fysisk og energisk, men det har været ventetiden værd: pladen tyder til at blive en regulær hitparade - men mere om det senere :-)

USO’s karriere er lang og han har været vidt omkring. Her følger et kort resume:

I 1999 slog USO sit navn fast sammen med L.O.C. og Johnson i den legendariske trio B.A.N.G.E.R.S. To år senere albumdebuterede USO med Mr. Mista. Albummet blev et overraskende hit uden den store promotion. Med singlen "I Går Var Det En Vild Nat" feat. Burhan G (Ugens Uundgåelige på P3) fik USO sig et radiohit, der skaffede ham en nominering til P3-prisen, som den første rapartist nogensinde.

I 2005 vendte USO tilbage med albummet "JegvilgerneDuvilgerneViskalgerne". Første single "Vil Du, Vil Du" (Ugens Uundgåelige på P3) og Crunk tracket "Ikk'å" (Bedste Musikvideo nominering @ Danish Music Awards) ramte den danske befolkning.

I 2007 udgiver USO albummet "Hold Nu".

Titelnummeret "Hold Nu" (Ugens Uundgåelige på P3) er for eksempel beretningen om USOs syn på rap miljøet i DK, mens det stigende fremmedhad får en tur i den lyriske mølle på Søs Fenger-hittet "Inderst Inde", som Søs Fenger har genindspillet sammen med USO.

USO skrev i 2010 omkvædet til #1 hittet "Hey Shorty" hvor bla. Kato og Johnson også medvirker. Sangen solgte platin og vandt utallige priser bla. "Årets Hit" til Zulu Awards 2011

2011 udgav USO singlerne "Skru' Op" og "Dans Som Michael Jackson"

På "Skru' Op" remixet medvirker den kvindelige Miami rapper Trina , som bla har arbejdet med Missy Eliiot og Ludacris på sangen "One Minute Man"

Samme år blev USO kontaktet af den amerikanske rapper Tech N9ne som ville samle et hold af de hurtigste rappere på jorden til at lave en sang. Resultatet af det blev sangen "Worldwide Choppers". På sangen skabte USO dansk rap historie da han er den første og eneste rap artist i DK som har medvirket på en sang med så store internationale navne. På sangen kan man høre Tech N9ne, Yelawolf ( Eminem's nye artist ), Twista , Busta Rhymes mfl.

På samme album "All 6's and 7's" medvirker artister som Lil Wayne, T-Pain, Snoop Dogg, B.O.B. , Krizz Kaliko, E-40, Kendrick Lamar.

USO slog for alvor sit navn fast i 2012, da han skrev omkvædet til #1 hittet "Momentet" som ligger på L.O.C. albummet "Libertiner". Med sangen, kunne USO gå hjem med prisen for "Årets Danske Hit" til Zulu Awards 2012. Dermed blev han den første og eneste artist i Danmark som har vundet "Årets Danske Hit" to år i træk.

Live har USO været support for blandt andre Ice Cube, 50 Cent, Black Eyed Peas, Xzibit, Mary J Blige, Akon, Sean Paul, Amy Winehouse, Fabulous og Bennie Man. Listen er lang, fordi rappere verden over respekterer og værdsætter USO's kæmpestore talent.

 

Book USO hos THE NIGHT


Book USO

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.