Ude Af Kontrol

Med lysest fart har Ude Af Kontrol formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. 

Munken, Englando og Balken danner gruppen Ude Af Kontrol, og har de seneste år skabt en bølge at hits i deres unikke og vilde Melbourne Bounce univers. Med mere end 50 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. Ude Af Kontrol leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. Ude Af Kontrol har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets album ”BUSTUM”, havde release i april 2016 og var efterfølgende på Hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet har netop fået en Platin-certificering, hvilket er helt uhørt for en udgivelse uden nogen form for radio support.

I oktober 2017 udsendte bandet deres seneste album ”Ude Af Kurs”, som de turnére eksklusivt med i foråret 2018, forud for deres festivalsæson. Bandet skal opleves live, hvor de alene i 2017 har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.

 

Book UDE AF KONTROL hos THE NIGHT


Book Ude Af Kontrol

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.