Tungevaag & Raaban

Der er en ny skandinavisk sensation på vej. Den norsk/svenske producer-duo Tungevaag & Raaban (T & R) er godt i gang med at tage hele verden med storm.

Deres store kærlighed til elektronisk musik kommer til udtryk i deres arbejde som duo, solo-artister og sangskriver og producer for andre musikere. Som Tungevaag & Raaban har de mere end 400 millioner streams på Spotify alene. Som producere og tidligere solokarrierer har de samlet yderligere 400 millioner streams på Spotify. Alt i alt runder de to fremadstormende skandinavere 1 billion streams på Spotify.

Tungevaag, Martin Tungevåg er fra Stadlandet på vestsiden af ​​Norge. Han har tidligere toppet hitlisterne med sangene "Wicked Wonderland" og "Springfield" sammen med Italobrothers. Topplaceringerne på nærmest alle platforme og airplay i det meste af Europa, Sydamerika og Skandinavien, har medført et utal af guld- og platinplader.

Raaban, Robbin Söderlund er fra den lille by Borås i Sverige. Denne alsidige producer har produceret for store internationale brands i Storbritannien samt artister som Stockholm Syndrome og japanske Yuka Masaki - og har scoret flere top10 placeringer i hele Skandinavien.

De to fyre fik hurtigt øjnene op for at deres samarbejde og åbenlyse talent kunne noget magisk – og i 2015 besluttede de at tage det til det næste niveau, ved at starte duoen "Tungevaag & Raaban". Duoen fik en Grammy-nominering for deres debut-single "Samsara", som har rundet mere end 120 millioner streams på Spotify.

Sangen startede som en studenterfestsang hos en lille folkemængde i Norge og nåede pludselig ud til millioner af mennesker globalt. Tungevaag & Raaban har siden været på tour rundt i Europa, Sydøstasien og Japan. De udlever drømmen og gør det de elsker allermest; være på farten, producere musik, optræde på festival og klubber i hele verden.

- "Stående foran et publikum og høre folk synge og feste til vores sange er en ubeskrivelig oplevelse. Det er hovedårsagen til, at vi fortsætter med at producere musik, og er samtidig den vigtigste grund til at være på tour. Vi elsker hvad vi gør."

Duoen har siden "Samsara" udgivet hit-singler som "Russian Roulette", "Beast", "Wolf" - og i sommeren 2017 udkom "All For Love", som indtog top10-placeringer i hele Skandinavien og samlede over 40 millioner streams på Spotify i løbet af den sommer.

Tungevaag & Raaban er lige nu aktuel med singlerne "Bad Boy" og ”Hey Baby”.

 

Book TUNGEVAAG & RAABAN hos THE NIGHT


Book Tungevaag & Raaban

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.