TooManyLeftHands

Det hele startede for 6 år siden, da TooManyLeftHands indgik et væddemål med nogle danske DJ-kollegaer. 

Duoen ville udfordre mentaliteten omkring det danske club-miljø, og mente at de med beslutsomhed og hårdt arbejde, kunne opnå store resultater. 6 måneder senere blev deres første udgivelse valgt som Ibiza Global Radios “Ibiza Anthem Of The Year”, hvilket placerede dem på radaren hos nogle af verdens største natklubber.

TooManyLeftHands har i dag vokset sig til et imponerende international club act, med mere end 600 shows i kalenderen, spillet over de sidste 4 år, fordelt på 28 lande. 

Bl.a. har de spillet mainstageshows på Skandinaviens største elektroniske festival ”Summerburst”, i både Stockholm og Göteborg, lukke-settet på ”Smukfests” legendariske Bøgescene, Plænen i Tivoli i København, samt et mainroom show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza.

Den danske duo har samlet et massivt følge i hjemlandet og i nabolandene Sverige, Norge og Tyskland. For det hårde arbejde har de modtaget store priser for bl.a. “Årets DJ” til Danish Deejay Awards og Club Awards, samt vundet en DMA for “Årets Danske Clubnavn”.

Udover førnævnte priser har TooManyLeftHands modtaget en guldcertificering i Danmark, for monsterhittet “Too Young To Die”, og har i dag et samlet streamcount på Spotify, på mere end 40.000.000.

2017 singlen “Mad For It” modtog massiv radiosupport i udlandet, herunder fast høj-rotation på svenske P3, og i Danmark endte den som årets mest spillede danske single på to af de største kommercielle radiostationer; The Voice og Radio ABC.

Med de senest udgivne singler ”Naked”, ”On My Way” og “Dreamers” har duoen løftet barren endnu højere for sig selv, og generelt for dansk clubmusik.

 

Book TOOMANYLEFTHANDS hos THE NIGHT


Book TooManyLeftHands

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.