Theresa Rex

Du kender måske ikke navnet, endnu, men stemmen kender du uden tvivl. Theresa Rex lægger nemlig stemme til nogle af verdens mest spillede sange. 

En dag stod Theresa Rex og sang nogle stille jazzballader på et torv i Aarhus, da en musikproducer kom forbi og syntes, hendes stemme havde en særlig klang, han kunne bruge til noget.

Ganske vist gik der et år, før hun hørte fra ham igen - men så var der også for alvor hul igennem. Hun kom til at lægge stemme til Martin Jensens "Solo Dance", som er den næstmest spillede danske sang overhovedet på alverdens streamingtjenester med mere end 600 millioner afspilninger - og den engelske stjernemusiker Jonas Blue hentede hende til England for at medvirke på sangen "What I Like About You", som er blevet et kæmpehit i England.

I efteråret 2018 kickstartede hun sin solokarriere med singlen "Wild Ones", og har siden da udsendt singlerne "Like I Love You" og "Better Now".

- "Jeg er blevet kastet hovedkulds ud i det. Det er fedt, men det er også en skør branche. Jeg har vel altid drømt om at lave musik, så jeg nyder det lige nu. Min første single har lige rundet tre millioner streaminger. Den bliver hørt rigtig meget i udlandet. Så det er ret vildt", fortæller Theresa Rex.

 

Book THERESA REX hos THE NIGHT


Book Theresa Rex

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.