SUNCITY

SunCity er klar med deres nye single ”Hasta Luego” med NODE som feature. Sangen er en dansevenlig sjæler, der både trækker på elementer fra reaggaton og RnB, og det er tydeligt at de tre brødre fra Skælskør føler sig hjemme i dette genremix.

Over det vuggende beat fortæller SunCity historien om en smuk pige, der gerne vil mødes, men lige må vente til senere på aftenen. Det er historien om en flok gode venner, hvis første prioritet er at hygge sig og lave musik, og hvad svarer man så når en varm pige ”tripper på mobilen” og gerne vil mødes? ”Hasta Luego” – ”vi ses inden længe”. NODE lægger vokal til andet vers og giver sangen en ny dimension og med det står man med et track, der holder sensommeren varm lidt endnu. Samarbejdet mellem SunCity og NODE udsprang fra deres tour i april, hvor SunCity varmede op for de udsolgte koncertsale. Undervejs blev de enige om at lave musik sammen, og resultatet af dette er nummeret ”Hasta Luego”.

I SunCity bidrager de tre brødre alle lige til musikken – de spiller selv alle instrumenter, skriver selv alle teksterne og supplerer hinanden bag producerpulten og på vokalerne. Trioen er signet på NEXUS Music med de erfarne hitmagere Jon Ørom og Jules Wolfson i ryggen – som blandt andre står bag kæmpesuccesser som Nik & Jay, Joey Moe og Cesilia.

 

Book SUNCITY hos THE NIGHT


Book SUNCITY

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.