Stefan

Med sine blot 20 år har Stefan Hjort allerede sat sit præg på den danske musikscene som del af Danmarks største boyband. Nu vender han tilbage som solisten Stefan, der for første gang indtager spotlightet alene.

Stefan har været del af Danmarks største boyband, Page Four, siden han var 15 år. Med Page Four har han turneret landet rundt, spillet for et udsolgt Plænen i Tivoli og modtaget adskillige guld- og platinplader for hits som ”Sommer”, ”Koldt Udenfor”, ”Bedre End Din Eks” og ikke mindst EP’en ”Page Four”.

I sommeren 2018 gik de fire drenge hver til sit, og siden bruddet har Stefan brugt tiden på at forme sit eget udtryk. Når han den 29. marts vender tilbage som solist, er det derfor med både ny stil og nyt sprog – for som titlen ’Other Hands’ antyder, udgiver Stefan sin første single på engelsk.

”Jeg har allerede været i gang med det her i fem år, men alligevel føles det som en helt ny begyndelse. Jeg har først forstået tiden med Page Four, efter vi splittede op. Det hele gik meget stærkt. Jeg har virkelig sat pris på stilheden efter, for det er først nu, hvor jeg har givet mig selv ro, at jeg kunne ane omridset af en retning for mig selv,” siger Stefan.

Stefan spiller guitar og har sunget siden tidligt i barndommen. Igennem sin opvækst i Kirke Værløse spillede han fodbold, men blev via skolen interesseret i teater og scenekunst, hvor han fandt sin passion. Han blev en del af Eventyrteatrets dramaskole, en ambitiøs teatergruppe, der krævede et stort engagement fra eleverne. 

”Der var høje krav til os, og jeg blev klar over, at ansvaret for, hvor godt min rolle blev leveret, lå alene hos mig. Det tvang mig til at øve mig til perfektion. Det var nok også det, der for alvor var med til at vække en kreativ gnist,” siger Stefan.

Stefan har allerede været igennem hele popstjernemøllen, men her en halv ungdom senere er kernen i musikken stadig en ydmyg og hårdtarbejdende ung mand, der laver udtryksfulde, ørehængende popsange. Han finder inspiration hos musikere som Chris Brown og Usher, Justin Timberlake for det pulserende univers på de første udgivelser og hos James Arthur for sin unikke stemme, men først og fremmest har Stefan dog prioriteret at finde et ståsted til sig selv. 

”Det føles underligt at have oplevet så mange ting i løbet af årene med drengene i bandet, og så pludselig få muligheden for at starte helt forfra. Det bliver en spændende rejse, for det har været en central del af min opvækst at bidrage til en helhed, så det er en helt ny udfordring at være solist,” siger Stefan.

 

Book STEFAN hos THE NIGHT


Book Stefan

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.