SPECKTORS

Specktors er en populær duo indenfor electro-hiphop, techno og rapmusik. Den består af Jonas For Fa’en og Wanr, der i 2018 udgav deres nyeste single ”Baby”, ligesom de løbende optræder på store clubber og scener i Danmark. De har desuden lavet et samarbejde med Nonsens under navnet Speckno.

Specktors har de seneste par år haft en fremadstormende karriere indenfor electro-hiphop. Især 2012-hittet ”Lågsus” har opnået ekstrem popularitet, og siden har drengene fra Dragør skabt fest og farver i hele kongeriget. De har også været at opleve på Roskilde Festival i både 2011 og 2012. Specktors er blevet storrost for deres eminente evne til at holde festen i gang og aldrig gå tør for energi. Deres publikumskontakt er helt unik og vil sikre noget af en oplevelse til netop dit arrangement.

Af Specktors største hits kan blandt andet nævnes; ”Life”, ”5 Drenge I En Lille Bil”, ”Lågsus” feat. Medina og ”Fuck Mig”.

Spectors blev dannet i 2008 af Dragørdrengene Jonas For Fa’en, Wanr, Sluzh og Anders ’Drysset’ Drøidal – de to sidstnævnte har dog forladt gruppen i mellemtiden. Specktors er stadig på, og halveringen af gruppen betyder blot, at de har skruet endnu mere op for energien og tempoet.

Drengene fik deres gennembrud med hittet ”Hellerup Ansigt // Amar Røv” i 2009 og har siden haft adskillige hits som ”Broerne Brænder” (2010), ”Slædemusik” (2010) og ”Kender Rigtig Mange // Høj Femmer” (2012). Mest kendt er dog nok ”Lågsus” fra 2012, hvor Medina medvirkede på.

Specktors har i tidens løb udgivet mange mixtapes samt en enkelt EP ”StjælDyrtLøbStærkt” i 2013. De har desuden udgivet 2 albums: ”Shanksville” fra 2009 og ”Kadavermarch” fra 2012.

 

Book SPECKTORS hos THE NIGHT


Book SPECKTORS

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.