Rasmus Skøtt

Nomineret som “Årets Danske Mainstream-DeeJay 14″ og vinder af “Danish DeeJay Battle 13″, to titler der kort beskriver en DJ og producer der kan sine ting.

Udover fornemme titler har Rasmus Skøtt udgivet sin debutsingle i samarbejde med den danske sangerinde “Veronica Jensen” med stor succes. Singlen strøg direkte til tops på den officielle danske iTunes chart. Tracket hedder “Når Vi Går Live” 

Rasmus Skøtt har været vidt omkring. Han har bl.a. spillet på over 20 natklubber i Frankrig, 4 natklubber i Bulgarien, enkelte steder i Spanien og været forbi storbyen London, i England.

Danmark er et meget betydningsfuld sted for Rasmus og det kan også afspejles i hans enorme reference liste fra netop Danmark. De seneste år har han lagt de største festivaler ned, spillet til kæmpe events og ikke mindst kørt landet tyndt for natklubber.

Rundt i verdenen er det blevet til en del event jobs, både solo men også med andre kunstnere som, Medina, Morten Breum, Coolio, Italobrothers, Donkeyboy, Burhan G, L.O.C og i 2013 var han på Tuborg Club Tour med Kongsted.

Hans enorme passion for musik, mix teknik og ikke mindst at lave den rigtige fest, har båret frugt. Som 19 årig vandt han ’Club Awards DJ Battle’ og som bare 22 årig blev det til en statuette ved DDJA med titlen ”Vinder af Danish DeeJay Battle”.
Året efter blev han nomineret til ”Årets Danske Mainstream-DeeJay”.

Der er ingen tvivl om at Rasmus Skøtt lever og ånder for musikken og den rigtige fest!


Book Rasmus Skøtt

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.