Pind

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. Han skriver og producerer alle sine ting selv, hvilket afspejler sig i hudløst ærlige og autentiske tekster, og lægger sig mellem den elektroniske genre og hip hop. 

I november (2019) udgav han EP’en ”Videre”, som udover at være - for de fleste - en introduktion til Pinds univers, også er et farvel til livet i provinsen, hvor han indtil nu har produceret al sin musik i et lille skur uden for Silkeborg. Mange søvnløse timer er blevet brugt alene i skuret, hvor fortællinger om fortid, forelskelse, frustrationer og håb er kommet til live, så Pind en gang for alle kunne komme, netop, videre.

Det er, som om vi tages med til forfesten og forventningerne, selve festen og turen hjem alene med eftertænksomheden og tømmermændene. 

“Jeg glæder mig enormt meget til at komme ud og spille, og til at møde alle de mennesker, som rent faktisk har gjort det muligt, at jeg kan stå på den scene og vise, hvad jeg har at byde på. Det er mennesker, der tror på mig og mit projekt, og det er dem vi skal fejre.”

Singlen ”Plastic” med Benjamin Hav (fra Benal) har mere end 1.300.000 streams på Spotify.

 

Book PIND hos THE NIGHT


Book Pind

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.