Pilfinger

"Dræber mig" er første udspil fra den garvede musiker siden nyheden om Djämes Brauns forvandling til et soloprojekt. Tidligere har Pilfinger udgivet solo-singlerne "Ud Af Mit Hoved" og "Hvad Du Har Brug For".

Pilfingers nyeste single "Dræber mig". Et track, som sætter en tyk streg under Pilfingers stærke musikalske evner. Det er moderne, men med et tydeligt twist som vil udfordre den eksisterende lyd på charten. "Dræber mig" kan bedst betegnes som urban pop krydret med salsa og det famøse glimt i øjet. Det er en rigtig ørehænger, som er særdeles velproduceret, hvilket altid har været én af Pilfingers vigtigste kendetegn i hans lange karriere.

Bunkevis af hits
 med millioner af streams og et hav af awards i bagagen har Lasse ”Pilfinger” Kramhøft sat sit tydelige præg på den danske musikscene. Kærligheden til Hip-hop, Soul, R’n’B og Reggae har været det bærende fundament i den musikalske rejse siden teenageårene på Lolland.

Det kunstneriske CV taler sit tydelige sprog, hvor han gennem sin hidtidige karriere har udvist en helt enestående evne til konstant at forny sig, uden at kopiere andre end sig selv, med et altid originalt (pil)fingeraftryk i sine produktioner og sin sangskrivning. I Danmark har Pilfinger hittet stort sammen med kunstnere som bl.a. TopGunn, KIDD, Gulddreng, KATO, Xander, Johnson, Skinz, Pharfar, Vild $mith, Bikstok, Natasja og Barbara Moleko.

Sideløbende har han fået skabt sig et solidt navn i USA, som fast in-house producer og sangskriver hos hans amerikanske manager; American Idol dommeren Randy Jackson. Et samarbejde som over årene har ført til sessions og cuts med verdensstjerner som bl.a. Ne-Yo, Megan Trainor, Akon og Jordin Sparks til hvem Pilfinger skrev og producerede singlen “S.O.S. (Let The Music Play)”, som strøg til tops som #1 på US Billboard. Pilfingers status i dansk musik blev for alvor cementeret, da han indtog 2. pladsen på KODAs seneste opgørelse over mest spillede komponister på dansk radio.

 

Book PILFINGER hos THE NIGHT


Book Pilfinger

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.