Pauline

Med sin første engelsksprogede single “Dirtbag” tog 20-årige Pauline i forsommeren 2018 sit hidtil største spring i karrieren, ud i internationalt farvand. Stemmen og talentet har altid været indiskutabelt, men mennesket Pauline har skulle kunne følge med. Udviklingen er derfor blevet inddelt i omtrentlige etaper á 2 år, men hele tiden med et stålsat fokus og en klar målsætning om at erobre udlandet.

Fra hun med sine forældres assistance underskrev sin første pladekontrakt, i en alder af blot 14 år, handlede første etape om at finde teenage-benene og leve lidt, for at kunne forstå og finde indlevelsen, som skiller folk som synger sange, fra sangere; Efter et efterskoleophold med sang, musik, fester, forelskelser og kærestesorger, var hun klar til at tage det første skridt ud på scenen. 

Ikke en fod blev sat forkert og hun vadede direkte ind i danskernes hjerter med stilletter på, da hun som 16-årig featurede og sang omkvædet på Jokernes platin-certificerede hit “Kun Os To”; En single som gav hende mulighed for at samle uvurderlig erfaring i interview-sammenhæng på radio og tv, foran kameraet i musikvideo og til photoshoots, samt på scenen på nogle af de største danske festivaler og spillesteder.

Udover at stifte bekendtskab med livet som artist, brugte Pauline flittigt tiden i de næste 2 år på at gå i studiet, for at indspille nye sange og finde ind til sin helt egen lyd. Øvelse gør mester og lyden fandt hun i 2016. Endda så klokkerent, at hendes første solo-single “Drømmefanger” blev valgt som “Ugens Uundgåelige” på P3, resulterende i et peak på 13. pladsen, på den danske airplay-chart.

Den anmelderroste debut-EP “Tæppefald” blev udgivet i sommeren samme år, og modtog i den forbindelse en 4-stjernet anmeldelse i ‘Gaffa’, under overskriften “Debutant kommer godt fra start” - med highlights fra anmeldelsen som:

“Hendes hæse og lyse vokal kan tilføje noget helt specielt til den danske popscene”.

“Pauline er bestemt en sangerinde, som vi skal holde øje med. Hendes unge debutalder gør også, at vi (forhåbentlig) kan forvente en ganske interessant udvikling”.

Udover single og EP-udgivelserne, blev 2016 et år med en del tour-aktivitet for Pauline. I foråret, som support for boybandet “Page Four” på deres indendørs tour, før hun i sommeren kunne spille sit første solo-show med band, på Skive Festival. Året afsluttede hun som 1 af 3 udvalgte sangerinder, i The Voice kampagnen “Voice Goals”, med fokus på nye kvindelige navne i dansk popmusik.

Live-træningen, nåede sin finale med Paulines første headline venue-koncert på Ideal Bar (Vega) i København, i foråret 2017. Siden da, har hun igen trukket sig tilbage til studiet, hvor fokus blev vendt fuldt ud mod at finde den første internationale single.

“Dirtbag” indeholdt et tekst- og melodi sample fra verdenshittet “Teenage Dirtbag” fra 2000, med den amerikanske gruppe ‘Wheatus’. Singlen blev indspillet i det legendariske Medley Studios, i København. Singlen har til dato streamet knap 900.000 streams på Spotify og kravler støt, roligt og træfsikkert mod den første million.

 

Book PAULINE hos THE NIGHT


Book Pauline

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.