NODE

NODE er en af Danmarks største artister og der er ingen tvivl om, at den danske sanger og sangskriver har domineret de danske hitlister det seneste år. Efter den flotte start på sin musikalske karriere, udgav NODE sit anmelderroste debutalbum 'CAMBIARME' i begyndelsen af 2018, hvilket viste, at NODE var en af de mest lovende artister i Danmark. Et album hvor samtlige 12 sange strøg direkte ind i Top 50 på den danske Spotify Chart og albummet lå nummer 1 i hele tre uger i streg.

NODEs sange er et personligt og ærligt øjebliksbillede, hvor lytteren bliver taget filterløst med ind i NODEs liv – både der hvor han har været ude på et sidespor, og der hvor han har oplevet at realisere sine drømme. Han fortæller gennem sine ærlige tekster om, hvordan han har det lige nu. Med et tilbageblik på hvad han er gået igennem de sidste mange år, refleksioner over hvad der har fået ham derhen, hvor han er i dag, og en taknemlighed overfor venner og familie, der har støttet ham uanset hvad.

Siden NODE udgav sin første single i 2016, har hans musik givet ham i alt 9 guld- og platincertificeringer og mere end 85 millioner streams på Spotify. Tallene taler for sig selv, og resultaterne på de danske hitlister har været uden sammenligning.

  • +85 mio. streams på Spotify
  • Guldcertificering for albummet 'CAMBIARME'
  • +30 tusinde følgere på Instagram

 

Book NODE hos THE NIGHT


Book NODE

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.