Muri & Mario

Efter et par års pause vendte den dansk-italienske hit-duo tilbage på hitlisterne med sangen "To Stjerner". En sang som de i øvrigt optrådte med til DMGP 16'. 

Herefter er det blevet til singlerne ”Storbypige” og ”Barndommens Stemme”, som bygger på intromelodien til Bamse og Kylling.

En skønne dag for næsten to år siden sad vi rundt om et lejrbål og sang. Lige pludselig lød intro-melodien til Bamses Billedbog og jeg fik kuldegysninger, da det førte mig tilbage til dengang jeg var barn. I flere år prøvede jeg at få kontakt til Aske Bentzon for at spørge om Muri & Mario måtte anvende hans tema til en ny popsang”, fortæller Muri om starten på det, der gik hen og blev til singlen "Barndommens Stemme".

Drengene har brugt pausen fra musikken på at finpudse deres lyd samt udvikle et helt nyt sceneshow - som altid står Muri & Mario for fællesskab, samhørighed og omfavnelse af det bredere publikum, når de optræder live.

Muri & Mario slog igennem viralt på Youtube i 2012 med sangen ”Hun Tog Min Guitar” og opnåede den 10. mest spillede sang på Spotify overhovedet det år.  Sangen regnes af Youtube Danmark for at være det største YouTube hit nogensinde. 

Til dato har de dobbelt DMA-nominerede kunstnere opnået 7 guld- og platin certificeringer - og deres musikvideoer tæller over 15 mio. visninger på YouTube. Muri & Mario har mere end 400 live-optrædener på bagen. Bl.a. har de optrådt i Vild Med Dans, Go Morgen Danmark, Dansk Melodi Grand Prix, Langelands Festivalen, Skanderborg Festival mv. 

 

Book MURI & MARIO hos THE NIGHT


Book Muri & Mario

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.