Morten Hampenberg & Alexander Brown

Morten Hampenbergs debut i slut 90’erne gik ikke stille af sig. Han var manden bag langeplagen ”Grab that Thing” og ”Ducktoy”, der hærgede diskotekerne og resulterede i et platinsælgende album. Succesen har han fortsat og ved flere lejligheder vundet prisen for ’Remix Of The Year’ ved Danish DeeDay Awards. Morten Hampenberg har gennem sin lange karriere spillet overalt fra de mørkeste undergrundsklubber i Spanien til de største kommercielle steder i Danmark. Han har erfaring med alle typer af arrangementer, og han er fantastisk til at læse sit publikum og på den måde sikre, at de får den ultimative oplevelse hver gang. Han har en særlig evne til at skabe og lege med musikken og det kombineret med hans tekniske kunnen, store erfaring fra utallige live jobs og utrolige energi bag pulten, gør ham til stjernen af den danske klubscene.

Alexander Brown har længe været en del af den danske musikbranche, og han har arbejdet sammen med store danske navne som Morten Hampenberg, Yepha, Stine Bramsen og Camille Jones. Det er dog ikke kun herhjemme, at Alexander Brown har slået sit navn fast. Han har nemlig fået slået hul igennem til det store udland, hvor han som en af de få kan prale af at have samarbejdet med kæmpe stjerner som Pitbull, Busta Rhymes og Lil Wayne. Musikalsk spænder Alexander Brown bredt fra Tech house til uplifting ibiza klassikere. Man kan dog altid være sikker på, at det kendte forenes med det nye uprøvede, og det bliver aldrig kedeligt. Det vigtigste for Alexander Brown, når det kommer til musikken, er, at det besidder kvalitet og kant.

Morten Hampenberg og Alexander Brown er hitmagere uden lige, og de er derfor nogle af de mest ønskede producere og remixere både herhjemme og i udlandet, og sammen har de udgivet numre, der er blevet massive hits på både national og international plan. Morten Hampenberg og Alexander Brown var ikke til at komme udenom, da de fik hele Danmark til at skråle med på kæmpehittet ”Skub til taget (feat. Yepha)”, ”Det Stikker Helt af (feat. Yepha)” og ”I Want You (to Want Me Back) (feat. Stine Bramsen) samt hits som ”Røgmaskine” og ”Klovn”. Med ”Det Stikker Helt Af (feat. Yepha)” og ”Skub til Taget (feat. Yepha)” brød de to endda lydmuren til udlandet.

Den millionsælgende rapper Pitbull faldt for Hampenberg og Alexander Browns ”Raise the Roof”, den engelske version af kæmpehittet ”Skub til taget”, og ”Det Stikker Helt af” blev til den engelske ”You’re A Star”, der blev skabt i samarbejde med en af hip hoppens helt store ikoner Busta Rhymes og den amerikanske r&b-sangerinde Shonie. Begge numre blev internationale hits, der kun øgede Hampenberg og Alexander Browns popularitet i udlandet.

 

Book MORTEN HAMPENBERG & ALEXANDER BROWN hos THE NIGHT


Book Morten Hampenberg & Alexander Brown

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.