Melvin Kakooza

Han har blot optrådt med stand-up i ét år, og nu har han vundet DM! Melvin Kakooza er stormet fremad på den danske stand-up-scene og har imponeret alle på sin vej.

Melvin er født i Uganda, men tilbage i 1992 flyttede han sammen med sin familie til Danmark, hvor han hurtigt faldt til både privat og i skolen. Da han kom i gynmasiet blev han valgt som elevrådsformand samme dag som Barack Obama blev præsident i USA. Senere fik han arbejde som vikar på en efterskole, og i dag læser han til lærer i Aarhus.

Det kan godt være, at skolen fylder en hel del hos Melvin, men det gør humor og det at optræde også. Han har nemlig stået på en scene, lige siden han smed bleen; både som vært, konferencier, musiker, TV-vært og nu også som komiker.

Der lå der et langt tilløb bag Melvins komikerdebut, men siden startskuddet er det gået enormt stærkt, og han har nu optrådt sammen med nogle af Danmarks største komikere og stået på de fleste scener herhjemme i Danmark – lige fra Comedy Zoo til Nationalmuseet, Musikhuset i Aalborg og Glassalen i Tivoli København, hvor DM blev afholdt.

Tobias Dybvad er et af standup-branchens mest kendte ansigter. Han har valgt fredericianske Melvin Kakooza som opvarmning på sin kommende turné, som indtil videre fører de to rundt i landet på 75 shows. 

Tobias Dybvad er et af standup-branchens mest kendte ansigter. Han har valgt Melvin Kakooza som opvarmning på sin turné "FASSER PARTNER", som indtil videre fører de to rundt i landet på mere end 75 shows. To måneder efter Melvins debut som standup'er oplevede Tobias Dybvad ham:

- Allerede på det tidspunkt var det tydeligt, at Melvin havde noget særligt. Og da jeg så oplevede ham seks-otte måneder senere, kunne jeg se, hvor meget han havde udviklet sig. Han kan blive rigtig, rigtig stor og komme rigtig, rigtig langt, siger Tobias Dybvad.

Melvin er et nyt, frisk pust i dansk comedy og er helt sikkert et ansigt, du vil få svært ved at glemme.

 

Book MELVIN KAKOOZA hos THE NIGHT


Book Melvin Kakooza

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.