Kidd

Tilbage i 2011 gik KIDD på rekordtid fra at være et undergrunds- og youtubefænomen til at få massiv airplay og top-placeringer
på hitlisterne med sange som "Ik' Lavet Penge", "Fetterlein" feat. TopGunn og "Ryst Pagne". 

Hans videoer er blevet set adskillige millioner gange på nettet, og han tager altid sit publikum med storm når han spiller sine energiske liveshows. KIDDs fulde album "Kiddæssancen" kom på gaden i sommeren 2014. Derefter blæste han folk bagover hele landet rundt med Lågsuskaravanen på Grøn Koncert. Gaffa skrev blandt andet:

KIDD får i min bog bevist, at han er alt muligt andet end en døgnflue i en flaske. Der er stof og gods, samt et eget boblende overskud, en gang overkørt ironisk satire med et kæmpeglimt i øjet. (…) 

KIDDs talent udfoldet er altid en fornøjelse. Som det var det for de mange, der var med i hver en sproglig drejning og havde en fest med KIDD og os andre.

Siden udgivelsen af "Kiddæssancen" i 2014, har Kidd hittet med singlerne "Kidd Er Din Far", "Bedre" og julesangen "Nu' Det Noël" featuring Lord Siva.

 

Book KIDD hos THE NIGHT


Book Kidd

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.