Joe Haan

Med humor, musikalitet og en uimponeret drengerøvsattitude, var det bare et spørgsmål om tid, før Joe Haan for alvor fik luft under vingerne.

Som tidligere natklubs-ejer har Joe Haan et stort netværk i bagagen, samt mange trofaste følgere, som har været faste lyttere af hans - til dato - private playlister.

Johan Christian Beyer Jakobsen, som der står på dåbsattesten, rapporterer rundhåndet fra sit liv som ung, ambitiøs og modebevidst københavner. Hans erfaringer med piger og interesse for kunst, kultur og mode skinner klart igennem i hans både intelligente og kække lyrik. 

Og med de meget iørefaldende og eksperimenterende tunes, skabt i samarbejde med de to producere Viktor Valentin og Mads Emil Heitmann, en cool attitude og stilsikre visuals, har Joe Haan skabt et univers, som bringer ham i spil som en af dansk hip-hop’s nye hovedaktører.

 

Book JOE HAAN hos THE NIGHT


Book Joe Haan

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.