Jeppe Loftager

Den unge Jeppe Loftager fra Holstebro er efterhånden blevet et etableret navn hos især det unge publikum. I løbet af det seneste år er opmærksomheden dog blevet større, og fanskaren er vokset.

Jeppe Loftager debuterede i juni 2015 med “Oceaner”, som var første led i en singletrilogi, som beskrev kølvandet på Loftagers brud med sin ungdomskæreste og samtidig det nye liv med fest hver weekend. På andet led i trilogien, “I Morgen”, åbner Loftager for første gang op for rap-talentet. “Jeg kan ikke huske det her i morgen”, som catchphrasen lyder i droppet, blev skreget flittigt, da Loftager i januar 2016 tog på sin første klubturné. Det tredje og sidste led, “Alting”, bidrog med en mindre klubbet lyd end hidtil og beviste, at Loftager ikke kun laver musik til dansegulvet, men også radiovenlig og iørefaldende pop. 

Umiddelbart inden clubtourens begyndelse i 2015 spåede Spotify Jeppe Loftager til at få sit store gennembrud i 2016, da han blev placeret på den eksklusive “Spotify Spotlight”-playliste. Det viste sig, at Spotify havde ramt plet med den forudsigelse, for i 2016 udgav Jeppe Loftager singlerne ”Netflix & Chill” og ”Jeg Har Damer”, som begge klarede sig fantastisk godt.

2017 blev også et begivenhedsrigt år. I foråret udkom singlen ”Kender Du Emma?”, som blev et solidt hit og skaffede Jeppe Loftager et radiohit samt flotte placeringer på hitlisterne, og snart kaster udgivelsen også en guldcertificering af sig.

Kort efter udgivelsen af ”Kender Du Emma?” blev Jeppe Loftager udvalgt til at være en af de 3 up-coming artister, som fik mulighed for at spille på Grøn Koncert samme år. I den forbindelse lavede YouSee desuden en dokumentar, som kunne ses efter koncert-touren.

På de to år, der er gået siden Jeppe Loftager debuterede, har han nu rundet imponerende 12 millioner streams, han har ligget helt i toppen af Spotifys hitlister, og så har han spillet et utal af koncerter.

Med den fart Jeppe Loftager har på nu, er der ingen tvivl om, at han er et navn, man skal holde godt øje med.

 

Book JEPPE LOFTAGER hos THE NIGHT


Book Jeppe Loftager

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.