FOOL

FOOL er et af Danmarks mest spændende navne lige nu. Deres musik er blevet beskrevet som skæv og skamløs popmusik, selv siger de at de går i studiet uden regler for hvordan musikken skal lyd.

Sanger AÐRIAN og producer JABS mødte hinanden for første gang gennem en fælles ven og et år senere begyndte deres musikalske samarbejde. AÐRIAN er den energiske og umiddelbare og JABS er den eftertænksomme og rolige. De motiverer hinanden i studiet, selvom deres færdigheder er forskellige - "Vi forstærker hinanden, og synergien opstår, når vi er sammen i studiet." For JABS og AÐRIAN findes der er en klar fælles forståelse for hvordan musikken skal lyde. Den musikalske duo har en oldschool kunstnerisk tilgang til musikken, og gør alt selv.

FOOLs seneste single ’Worry’ har ligget i Top50 siden den blev udgivet i Juni og har netop rundet 6 millioner streams. Deres single ’Strapped’, tilbragte 4 måneder i Top 10 og har over 12 millioner streams, der har givet dem en flot platin plade. Både singlerne ’Worry’ og ’Outcast’ er gået Guld, hvilket betyder at duoen har fået Guld eller Platin på 3 ud af deres kun 4 singler.

 

Book FOOL hos THE NIGHT


Book FOOL

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.