Djämes Braun

“KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, som vinder af konkurrencen med nummeret ”Duft Af Ba-cone”. Singlen blev efterfølgende et af årets største forårs- og sommerhits og opnåede en platincertificering.

2013 blev et hektisk Djämes Braun-år, med udgivelsen af EP’en ”Farlig Tiger”, som bl.a. indeholdt hit-singlen ”Kvinder Og Kanoner (feat. Barbara Moleko)”, som også opnåede en platincertificering.

Efterfølgende udkom singlen ”Fugle”, som efterhånden har vokset sig til et af de største dansksprogede hits i dette årti. Udover 14 millioner streams på Spotify, lå nummeret i Top-20 i hele 5 måneder på iTunes, og opnåede således en platin certificering kun halvanden måned efter udgivelsesdatoen.

2015 blev heller ikke et stille år for Djämes Braun. Albummet ”Modgift” udkom, indeholdende singlerne ”Inficeret” og ”Lytter Ik’ Til Dem”, som lagde de danske radioer ned, og efter endnu en stor festivalsommer blev efteråret brugt på at spille egen indendørs headliner-tour.

2016 bød ligeledes på flere store radiosingler i form af numrene: ”Geronimo”, ”Ild Til Blokken” og ”Dem Vi Var”.

På de kun 5 år Djämes Braun har eksisteret, er det blevet til over 35 millioner views på YouTube, over 60 millioner streams på Spotify, 1 år konstant i Top-10 på hitlisterne, samt deltagelse i TV2s “Toppen Af Poppen”. Samtlige Djämes Brauns singler fra debutalbummet har på imponerende vis opnået enten guld eller platincertificeringer - og de nyeste af slagsen nærmer sig ligeledes de eftertragtede metalplader.

Festival-traditionerne blev også holdt i hævd med flere store shows i 2018, hvor Pilfinger i absolut topform beviste hvorfor Djämes Braun kaldes et af landets bedste liveacts.

 

Book DJÄMES BRAUN hos THE NIGHT


Book Djämes Braun

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.