DJ Aligator

Da ingen pladeselskaber troede på hans nye sang ”"The Whistle Song”" tibage i år 2000, valgte Aligator selv at brænde 180 CD’er og sendte dem til alle danske DJ’s.

”"The Whistle Song"”, som var Aligators første store internationale hit, endte med at blive den mest solgte single i DK, og i EMIs historie i år 2000. I løbet af et par dage var den på førstepladsen i DK, Sverige, Norge og Finland samtidigt. 32 andre lande fulgte hurtigt efter hvor resultatet blev til 15 #1 placeringer, 12 Top-3 placeringer og 5 Top-10 placeringer rundt i verden.

Den første dag ”"The Whistle Song”" blev udgivet i England solgte den over 100.000 singler. Aligator har også som en af de få danske kunstnere optrådt på det legendariske engelske program ”"Top Of The Pops" sammen med Britney Spears, Enrique Iglesias og Pink. I dag har ”"The Whistle Song"” solgt over 6 millioner singler på verdensplan og har været med på mere end 14 millioner opsamlingsalbum.

Aligator har optrådt i mere end 40 lande med nummeret, og vandt den meget anerkendte og prestigefyldte pris ”"The Best DJ Of The Year"” til "”Big Apple Music Awards”" i New York (USA), dette var første gang nogensinde, at en dansk DJ blev nomineret og oveni købet vandt. Der er i øvrigt ingen andre danske DJ’s som siden er blevet nomineret eller har vundet prisen.

Han har igennem tiderne remixet bl.a Rihannas hit-single ”"Only Girl In The World”", Safri Duo, Infernal, Medina, Inna og mange flere.

Hans seneste udgivelser er blevet supportet og spillet af selveste Armin Van Buuren og Tiesto.

 

Book DJ ALIGATOR hos THE NIGHT


Book DJ Aligator

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.