Citybois

Citybois har taget Danmarks ungdom med storm. De har en berettigelse på den danske musikscene, hvor Anthon og Thor har en helt særlig evne til at rive de mange fans med i deres verden og lade dem synge, danse og lege med i et univers fuld af befriende sjov.

I december ’15 kom debut-udspillet, som mange fans havde ventet åndeløst på. EP’en "What Bois About To" fik 4 stjerner i Gaffa samt ordene: ”Det bliver faktisk ret ’pat, når drengene afsøger det danske pop-terræn. (...) Citybois kan lægge sig som oplagte arvtagere til den nik&jayske pop- musik”.

Den nordsjællandske popduos imponerende fanskare har for længst lært at synge med på P3-hittet Purple Light, Things We Do, Bedre Ned Rihanna, Under 18, Dum Som Mig og ikke mindst deres nyeste hit Pool featuring TopGunn.

Boisificering
Anthon og Thor forstår at entertaine i en grad, der må siges at være langt over gennemsnittet. De føler sig tydeligt hjemme på en scene og ved præcis, hvordan man gør et show levende, sjovt og energieksploderende! Pigerne hviner højlydt, når de to charmører boisificerer hele deres publikum. Med Citybois bliver det simpelthen aldrig kedeligt.

Musikken har de styr på. Charmen, selvtilliden og håret er også på plads, og siden deres omfattende Danmarks-tour, har ’bois haft travlt med både at være i studiet og at spille diverse shows og festival-gigs over hele landet.

Citybois har bevist, at de er kommet for at blive, og de to teenagere lader ikke deres boisificering gå ubemærket hen: Hvis man bare én gang har taget en lille bid ’bois, kan man nemlig slet ikke lade være at rejse med. Så ta’ med på eventyret - det er kun lige begyndt.

 

Book CITYBOIS hos THE NIGHT


Book Citybois