Benjamin Rihan

Det unge skud på popmusikkens danske stamme, Benjamin Rihan, er en spirende singer-songwriter fra København på 22 år. Benjamin er opvokset med musik omkring sig, og da han som ung dreng fik sin første guitar, gik der ikke længe før hans indre musikalitet blev vækket. Med inspiration fra moderne pop-artister som The Weeknd, John Mayer og Ed Sheeran har Benjamin øre for den gode popsang, men med en organisk produktion og sound for øje - hvilket især kommer til udtryk ved guitaren som holdepunkt i hans sange.

Benjamin Rihans debutsingle ”Nok For Mig” udkom i 2017, og siden da har han udsendt singlerne "Når du ser mig nu" og "Fantasi". Fredag d. 8. februar 2019 udsendte Benjamin sin første engelsk sprogede single "Dizzy Talk", og den tegner en helt ny profil af ham, og viser at han har potentialet til at stille op på den internationale scene og prøve kræfter med de største.

 

Book BENJAMIN RIHAN hos THE NIGHT


Book Benjamin Rihan

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.