BasedBoys

Ingen andre end de selv, havde forestillet sig at vennerne Victor (G-Lyfe) og Fredrik (Fisse Fred), som i 2011 dannede gruppen ”BasedBoys”, ville opnå hvad de har gjort.

Drengene brugte mere tid på at høre mixtapes og se hjemmeproducerede 
musikvideoer end de gjorde på bøgerne og skolen; Heldigvis blev det ikke kun ved at se og høre, for med interessen fulgte også en lyst til selv at udfolde sig kreativt. Med afsæt i tematikken fra de amerikanske forbilleder, udgav BasedBoys således singlen ”Giz Præsidenter” - Først på YouTube, hvor danske gymnasieelever spredte musikvideoen som viral skovbrand, og senere på de kommercielle salgs- og streaming platforme. 

Hvad der i dag stadigvæk er en flot bedrift, var i 2011 decideret voldsomt. Så da gruppen rundede knap 3 millioner views på YouTube, blev opmærksomheden alligevel for meget. 

En pause på 4 år skulle der mere præcist til, før gymnasiernes yndlings partystartere vendte tilbage til rampelyset. ”Giz Præsidenter” havde i mellemtiden opnået en guld certificering, hvilket også blev resultatet på comeback singlen ”Ingen Bekymringer”. Det varede herefter ikke længe før de danske major selskaber stod i kø for at tilbyde drengene en aftale. Warner Music trak det længste strå og signede trioen. Inden pladekontrakten fra musik-giganten blev underskrevet, udgav BasedBoys singlen ”Det’ Så Svært” – En fortælling om hvordan BasedBoys har brændt følelserne i kærlighedens nådesløse spil, i jagten på ægte kærlighed. 

Om den svære kærlighed mellem popstjerne og helt almindelig pige, som er et evigt tilbagevendende emne for BasedBoys, udtaler de selv: ”Vores handlinger gennem tiden har forankret os som giz præsidenter i pigernes bevidsthed. Men, for os er det enormt vigtigt at slå fast én gang for alle, at vi har meget dybere følelseslag end vi kan nå at vise en pige i pauserne mellem timelang champagne-sex i luksussuiter. Som folk siger, er der koldt på toppen; Livet som BasedBoys føles som 3 eskimoer, i en evig istid”.

Med udgivelsen af EP’en “Anmelderrost” og den nye fællessingle “Kondi” med artisten ‘Bro’, har BasedBoys startet efteråret og er vendt tilbage på top50 på Spotify.

Drengene glæder sig til at kunne åbne armene, hjerterne og dynerne og invitere landets smukkeste unge mennesker med på sommertour i 2019. Danmarks største Giz Præsidenter bliver kun endnu større…

 

Book BASEDBOYS hos THE NIGHT


Book BasedBoys

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.