Albert Dyrlund

Albert Dyrlund fra Helsingør er en af de førende influenter blandt de unge i Danmark. Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger, familie, hans to hunde, Coco og Bella og ikke mindst musik. 

Siden 2016 har Albert udgivet i alt 6 sange, som har rundet imponerende 15 mio. streaminger på Spotify. De største hits er ”Hellerup-dreng” med 4 mio. streaminger og ”Emoji” med 4,5 mio. Seneste singleudspil fra Albert er sangen ”ICE” - her har han fået selskab af rapperen Niklas (”Veninder”, ”Ingen Dikkedarer”).

Albert optræder i sine videoer som en meget glad dreng og en stor humørbombe, bla. med hans sange og mange komiske YouTube videoer. I dag er YouTube og musikken et fuldtidsjob for Albert.

Albert startede på YouTube i sjette klasse sammen med sin gode ven og klassekammerat Anton. De to drenge var meget inspirerede af en anden YouTube duo SMOSH, som selv var to drenge, der lavede underholdningsvideoer og sketches. De begyndte på diverse musikvideoer, som også var det der fik deres kanal Novo Pleco, som var opkaldt efter Antons fiskemad, lukket ned. Videoerne var fyldt medkopieret musik, som drengene ikke havde ophavsret til.

Da Albert gik i syvende klasse lavede han en musikvideo til en Ramasjang konkurrence, hvor han vandt en privatkoncert til hans skole, med Rasmus Seebach. Derfra gik det stærkt. I 2014 var han med i X-Faktor, igen med Anton, under deres gamle navn Novo Pleco – herefter blev de to drenge et kendt ansigt på gaden. De blev kontaktet af det danske reklamefirma Splay, som gav dem muligheden for at blive mere professionelle. 

Albert Dyrlund er en af Danmarks største influenter på de sociale medier. På YouTube følges han af over 170.000 personer og på Instagram har han samlet hele 210.000 følgere. 

 

Book Albert Dyrlund hos THE NIGHT


Book Albert Dyrlund

Hos THE N!GHT A/S bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen samt til personalisering af indhold og annoncer. Den information kan de læse mere om her.

Ved at bruge vores hjemmeside, godkender du vores cookie- og persondatapolitik.